Stolica: BLATO JE METAFORA ZA SRPSKI FUDBAL!

Autor:

Sport

24.02.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Vojvodine Ilija Stolica imao je šta da kaže na račun sudija na utakmici protiv Mačve, ali i stanja u kom se teren šabačkog prvoligaša nalazio.

RepublikaFoto: Starsport
Stolica je imao šta da kaže posle meča u Šapcu

Stolica je bio nezadovoljan isključenjem Antića, da bi ga nakon protesta glavni sudija susreta Novica Angelovski isključio i pokazao mu put prema tunelu svlačionice.

Arbitar nije želeo da objašnjava treneru Novosađana svoju odluku, pa je rešio i da samog trenera sankcioniše crvenim kartonom, što je pokrenulo pravu buru nezadovoljstva.

- Ovo što vidite iza nas je blato koje ne dopušta da se igra normalan fudbal,  ali ne mislim ovde samo na blato na terenu. Blato je i metafora za ovaj naš fudbal – izjavio je Stolica za TV Arena sport i nastavio u dahu:

– Mnogi igrači su izgubili posao, ali samo za jedne, za te izvršioce (sudije, prim.aut) posao je zagarantovan. Uvek su kritike upućene na istu adresu i niko ne reaguje. Nadam se da ćemo izvući pouke iz svega ovoga, jer mnoge stvari polako gube smisao. Vrtimo se u krug, zaboravljamo za koga se igra ovaj fudbal – poruka je Ilije Stolice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading