(VIDEO) Liverpul u četvrtoj brzini protiv Vest Hema, Brajton i Hadersfild uzeli zlata vredne bodove!

Sport

24.02.2018

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula bili su vrlo moćni u sudaru sa Vest Hemom pred svojim fanovima pošto su slavili rezultatom 4:1, dok su Brajton i Hadersfild osvojili zlata vredne bodove u napetoj borbi za opstanak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Liverpul ubedljiv protiv Vest Hema

Igrači Liverpula nisu prepustili ni tračak nade "Čekićarima" iz Istočnog Londona. Vest Hem je sa "Enfilda" ispraćena sa (samo) četiri gola u mreži, a vrlo lako je moglo da bude i ubedljivije.

Tim iz prestonice bio je ravnopravan samo u uvodnoj fazi utakmice, Arnautović je čak i uzdrmao okvir gola Liverpula, što je bila dovoljna opomena za izabranike Jirgena Klopa. 

Nakon toga su se razleteli po terenu, pa su Firmino, Salah, Mane i kompanija jednostavno gazili protivnika čitav susret.

Na kraju je bilo 4:1, a Liverpul je ovim trijumfom makar na kratko preuzeo drugo mesto Premijer lige.

Njukasl je na gostovanju protiv Bornmuta dugo imao tri boda u džepu zahvaljujući golovima Dvajta Gejla u prvom delu igre, ali su uporne "Trešnjice" uspele da izuzetno angažovanom igrom u nastavku dođu do 2:2 i otkinu važne bodove "Svrakama".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Brajton je u direktnom sudaru za opstanak slavio na domaćem terenu protiv Svonsija sa 4:1 bez ikakvih problema, dok je Sautempton samo zahvaljujući golu Gabijadinija u 90. minutu na gostovanju Barnliju uspeo da se izdigne iz zone ispadanja.

Hadersfild je pogocima Van La Pare i Munije naneo težak udarac Vest Bromu, koji je pred svojim navijačima doživeo poraz koji bi mogao da ih košta prvoligaškog plasmana za ovu sezonu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading