SLS: Nišlije ne znaju za poraz, Voša odolela Mačvi, Javor nadigrao Mladost

Autor:

Sport

24.02.2018

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnički je posle šest vezanih pobeda odigrao 1:1 sa Borcem u 24. kolu Superlige, dok je Vojvodina golom u 88. minutu izbegla poraz protiv Mačve - 1:1.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto - Fudbaleri Radničkog iz Niša

Radnički iz Niša nastavio je seriju nepobedivosti, već sedam mečeva ne zna za poraz, ali je Borac na svom terenu uspeo da im okonča seriju pobeda.

Vodile su Nišlije od 32. minuta utakmice do 75. kada su Čačani poravnali rezultat i postavili konačnih 1:1. Poslednjih pet minuta meča domaćin je odigrao sa igračem manje, ali je sačuvao vođstvo. 

RepublikaFoto: instagram.com/fk_vojvodina
Fudbaleri Vojvodine

Vojvodina je pogotkom u 88. minutu izbegla poraz protiv Mačve u Šapcu - 1:1. Novosađani su od 30. minuta igrali sa 10 igrača, što su domaćini materijalizovali šest minuta pre kraja utamice pogotkom Matića. Ipak, nije domaćin uspeo da sačuva prednost, pošto je Arsić u 88. doneo "lalama" jedan bod. 

Javor je sa igračem manje dobio Mladost sa 3:0. Ekipa iz Ivanjice povela je posle šest minuta igre.

U 16. minutu je domaćin ostao sa igračem manje na terenu, ali je ipak uspeo u 37. da duplira vođstvo sa bele tačke, a u drugom delu meča i da potvrdi trijumf - 3:0.

Radnik je uspeo da odoli Čukaričkom na svom terenu, pa je meč u Surdulici okončan bez pobednika i golova 0:0.     

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading