OTVORENO: Tošić - U Evropi nekada ne bude "sledeće šanse"

Autor:

Sport

24.02.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da nastave evro san... U šesnaestini finala Lige Evrope, Viktorija je bila bolja, pa su crno-beli završili učeše na velikoj pozornici. Iskusni Zoran Tošić zna šta je nedostajalo šampionu Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U Beogradu Partizan je odigrao odlično, ali u revanšu u gostima nije pokazao ništa.

- Mislim da mi kao nacija, zbog rezultata u prošlosti, uvek mnogo očekujemo. Imali smo ozbiljnog i veoma iskusnog protivnika koji se dugo takmiči u Evropi, a mi smo novi u toj fazi takmičenja. Mlada smo ekipa, biće još mnogo toga, za nas je veliki uspeh i ovo. Idemo korak po korak - zaključio je Tošić ja gostovanju na "TV Pink".

Ofanzivni vezista veruje da su momci dali sve od sebe.

-  Trudili smo se, mnogi nam zameraju na tome da nismo, ali to nije tačno - niko nije hteo pobedu više od nas. Bolji protivnik je prošao

On se osvrnuo i na promašena šanse u prvo meču.

-Neiskustvo igranja takvih utakmica je ključno. U prvenstvu imamo mnogo takvih šansi, ali u ovakvim utakmicama nema sledeće šanse, pa ispadne ključna. Tako je Plzenj prvu ozbiljniju iskoristio i dao gol i sve je otišlo u drugom smeru - jasan je Tošić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading