Zato je Zizu veliki: Trener Reala se izvinio igraču što ga je uveo na teren na pola minuta!

Autor:

Sport

23.02.2018

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener madridskog Reala Zinedin Zidan još jednom je pokazao svoju ljudsku veličinu, pošto se izvinio Daniju Sebaljosu što ga je protiv Leganesa uveo u igru na samo 29 sekundi!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zidan je bio džentlemen i dok je bio aktivni fudbaler

Španski mediji su se dosta bavili ovim potezom francuskog trenera nakon pomenute utakmice, a Zidan je rešio da stavi tačku na novinska naglabanja tako što je uputio javno izvinjenje svom igraču.

- Žao mi je. Oduševljen sam sa njim, on je dobar dečko, naporan radnik, nije imao mnogo minuta u prvom timu, ali i dalje radi. Sećam se kako je odigrao utakmicu protiv Alavesa, kada je postigao dva gola. Srećan sam sa njijm, malad je i mora da bude strpljiv. Mora da nastavi da se bori i dobiće svoje minute - rekao je Zidan.

Sebaljos je od decembra prošle godine vukao povredu, a sada se nakon ove pauze vratio na teren. Talentovani vezista je prošlog leta stigao u "Kraljevski klub" iz Betisa za nešto više od 16 miliona evra, a za dres Reala su ga preporučile sjajne igre u dresu mlade reprezentacije na poslednjem Evropskom šampionatu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading