Navijači Njukasla van sebe: SLIMANI SE POVREDIO, A ZNALI STE DA NAJURITE MITRA!

Autor:

Sport

23.02.2018

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvatreniji navijači Njukasla vrlo su ljuti zbog čitave situacije u vezi sa Islamom Slimanijem i odlaskom našeg Aleksandra Mitrovića na pozajmicu. Alžirac je stigao povređen iz Lestera u januaru i još uvek se nije oporavio.

RepublikaFoto: twitter.com/The Journal NUFC
Navijači i dalje žale za Mitrovićem

Prema informacijama koje stižu sa "Sent Džejms Parka" Slimani, koji je trebalo da bude u stroju ovog vikenda za duel protiv Bornmuta, najverovatnije će još dve sedmice biti van protokola.

Alžirski špic je stigao sa navodno blagom povredom pred sam kraj prelaznog roka iz Lestera, a to je značilo i da je naš Aleksandar Mitrović postao prekobrojan. Srpski špic je poslat na pozajmicu u Fulam, a Slimani i dalje nije zalečio povredu.

Sve ovo dolilo je ulje na vatru i dodatno razbesnelo pristalice "Svraka", koje su i ovako bile vrlo ljute zbog olakog prepuštanja Mitrovića Fulamu.

- Napravili smo još jedan fantastičan posao - sarkastično je prokomentarisao jedan navijač vest da će Slimani biti još bar dve sedmice van stroja.

- Hoće li Slimani uopšte da odigra neku utakmicu za nas? - nadovezao se drugi.

- Slimani je naš Kim Kalstrom - našalio se treći, aludirajući na situaciju od pre par godina kada je menadžer "tobdžija" Arsen Venger iz "naftalina" izvukao Šveđanina, i to povređenog.

- Više je Stiven Ajrlend - dodao je četvrti, poredeći alžirskog napadača sa Ircem koji godinama kuburi sa povredama.

- Pomislio sam da je slanje Mitrovića na pozajmicu bila dobra odluka, sada vidim da nije - konstatovao je peti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading