HOROR NEKADAŠNJEG GOLMANA CRVENE ZVEZDE! Morao HITNO na operaciju! I to pred VAŽAN meč!

Autor:

Sport

27.07.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveni problemi izbacili iz tima Bojana Pavlovića.

HOROR NEKADAŠNJEG GOLMANA CRVENE ZVEZDE! Morao HITNO na operaciju! I to pred VAŽAN meč!

Foto: Starsport

Neviđena drama viđena je na pripremama banjalučkog Borca pred start sezone, pošto je golman Bojan Pavlović morao hitno na operaciju! Iskusni čuvar mreže (36) je iznenada dobio upalu slepog creva i hitno je prevezen u bolnicu kako bi bio operisan. 

- Naš Bojan Pavlović hitno je hospitalizovan u ranim jutanjim satima i podgvrnut je operativnom zahvatu zbog upale slepog creva. Bojan se oporavlja i uskoro će da bude pušten iz bolnice. FK Borac ovim putem želi da zahvali medicinskom osoblju klinike na brzoj reakcija. Pavika, svi smo uz tebe i da nam se uskoro vratiš pred gol - piše u saopštenju Banjalučana.

Bivši golman Crvene zvezde se zajedno sa timom pripremao za evropske utakmice, pošto Borac igra protiv Austrije iz Beča u drugom kolu kvalifikacija za plasman u Ligu konferencija. 

Foto: Starsport

Bojan Pavlović

Treba reći da je prekaljeni golman ponikao u Crvenoj zvezdi, gde je kod Vladimira Petrovića Pižona dobio šansu da brani nakon pozajmica u Grafičaru, Palilulcu, Radničkom iz Pirota i Bežaniji, ali su ga Saša Stamenković i Boban Bajković istisnuli iz prvog tima.

Tokom karijere nastupao je za Karabag iz Azerbejdžana, izraelski Hapoel, OFK Beograd i gruzijski Zestafoni pre dolaska u Bosnu i Hercegovinu 2015. godine. Branio je još za Sarajevo, Čelik i Borac iz Banjaluke u Premijer ligi BIH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading