BLICKRIG ZVEZDE SA ITALIJANIMA! Fiorentina ne zna GDE se nalazi! Italijani primili PETARDU za 27 minuta! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.07.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda fantastično ušla u meč sa gostima iz Firence.

BLICKRIG ZVEZDE SA ITALIJANIMA! Fiorentina ne zna GDE se nalazi! Italijani primili PETARDU za 27 minuta! (VIDEO)

Foto: Starsport

Furiozno je srpski šampion ušao u spektakl na "Marakani" i pred više od 30.000 gledalaca za neverovatnih 13 minuta stigla do tri gola prednosti!

Samo devet minuta trebalo je Piteru Olajinki da pronađe put do mreže golmana Fiorentine Eraćana, kada je doskorašnji napadač praške Slavije majstorski reagovao i doveo Zvezdu u vođstvo - 1:0.

Nije prošlo ni 120 sekundi, a odbrana tima iz Toskane je već drugi put kapitulirala. Femenalan potez i brutalna snalažljivost Žana Filipa Krasoa u šesnaestercu gostiju, donela je crveno-belima drugi pogodak, dok je reprezentativac Obale Slonovače na još spektakularniji način proslavio svoju majstoriju - 2:0.

Još delije nisu prestale da slave gol novog ljubimca severa, a usledio je blickrig i treći pogodak u mreži Fiorentine! A, tek je isticao 13. minut. Tada se Mirko Ivanić odlučio na šut i preciznim udarcem izazvao erupciju oduševljenja na tribinama stadiona "Rajko Mitić" - 3:0.

Ples Pitera Olajinke nastavljen je i u 23. minutu, kada se sjajni napadač izborio za šut, nakon ubačaja Ivanića i dodavanja Mitrovića, postigavši četvrti gol za Baharov tim, a svoj drugi u večerašnjem meču - 4:0. 

A onda još jedan u režiji Osmana Bukarija sa "bele tačke", koji je sigurno realizovao penal, za ogromnih 5:0 na isteku 29. minuta, što se ne pamti u istoriji Marakane!

Ovakvom razvoju situacije u generalnoj proveri pred start sezone, ni najveći optimisti među zvezdašima se nisu nadali!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
A PRE NJEGA STRUJA VODA

26.07.2023 23:52

DA VAM NIJE BIO ON !? DA MU NOGE LJUBITE ,,CIGANI".