Tošić: Teško nam je

Autor:

Sport

22.02.2018

22:19 >> 22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić izjavio je da razočaran posle eliminacije crno-belih u 1/16 finala Lige Evropa.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Tošić je razočaran igrom protiv Viktorije

Partizan je eliminisan iz Lige Evropa, pošto je u Plzenju poražen sa 2:0 u revanš meču 1/16 finala Lige Evropa. U prvom meču bilo je 1:1.

- Veoma sam razočaran, kao i cela ekipa. Protivnik kao što je Plzenj je bio prolazan i morali smo da uradimo još nešto da prođemo. Nikome nije teže nego nama, to je sigurno - rekao je Tošić.

Igrači Partizana su u revanšu pokazali lošu igru, a praktično nisu stvorili šansu pred golom domaćeg tima.

- Nismo želeli da rizikujemo 200 odsto od prvog momenta, jer nas je jedan gol vodio dalje. Tražili smo ga, ali nažalost greškom smo ih pustili da povedu i posle toga se utakmica potpuno promenila i bilo je veoma teško. Veliki je uspeh s obzirom na to da Partizan godinama nije prošao grupu iako je bio u Evropi. Sada smo uspeli to. Apetiti uvek naravno raste i tražimo korak više. Tako bi bilo da smo i sada prošli - istakao je fudbaler Partizana.

On je ponovio da su crno-beli igraju protiv iskusnog tima, kao što je Viktorija.

- To je protivnik koji godinama ima iste igrače, trenera, stil... Partizanu još treba da dođe do tog nivoa. Razlika između njih i nas je u tome što oni imaju mnogo više iskustva u Evropi. Njima je dovoljna jedna greška da daju gol. Kao i u utakmici CSKA i Crvene zvezde. To je razlika između ekipa koje stalno igraju u Evropi i nas. Mi smo novi u ovoj fazi takmičenja - rekao je Tošić.

Iskusni fudbaler Partizana je naveo da crno-bele i naredne sezone očekuju slični mečevi.

- Biće još mnogo ovakvih utakmica. Momci su mladi, većina je tek na početku evropskih karijera. Svesni smo da je za Partizan i Srbiju ovo uspeh. Gledaćemo da sledeće sezone budemo još bolji - obećao je Tošić.

On je rekao da fudbaleri Partizanu moraju da se okrenu domaćem šampionatu.

- Superliga je prioritet, sve snage bacamo na Ligu i Kup, da izvučemo koliko možemo. Na nama je da pobeđdjujemo i čekamo da Zvezda kiksne - zaključio je Tošić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading