IGRAČI PARTIZANA: Razočarani smo, borili smo se koliko smo mogli

Autor:

Sport

22.02.2018

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizan Saša Zdjelar izjavio je da razočaran lošom igrom u revanš meču 1/16 finala Lige Evropa protiv Viktorije.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Zdjelar je bio nemoćan protiv igrača Viktorije

Partizan je eliminisan iz LE, pošto je u revanšu 1/16 finala poražen od Viktorije u Plzenju 2:0. U prvom meču bilo je 1:1.

- Sigurno je da sam razočaran. Veoma teška utakmica. Ne znam zašto smo im dopustili kontrolu. Mogli smo mnogo više, mislim da smo bolji tim, ali smo primili jeftine golove. Žao mi je što nismo pobedili u Beogradu, imali smo dobre šanse, ali nismo uspeli. Oni su postizali golove ne iz svojih šansi, nego iz naših grešaka - rekao je Zdjelar posle meča za TV Arenasport.

Zdjelar je na ovom meču debitovao za crno-bele, ali se nije proslavio kao i ostali igrači Partizana.

- Borili smo se koliko smo mogli. Cela ekipa je pružila maksimum. Dali smo sve od sebe da postignemo gol, ovaj drugi smo primili iz kontre, kad smo svi krenuli napred - rekao je Slobodan Urošević.

Na pitanje zašto Partizan nije krenuo ranije u napad, imao je spreman odgovor.

- Nismo mogli odmah na sve ili ništa... U prvom poluvremenu smo odmeravali snage, u drugom smo krenuli odlučnije, ali nismo uspeli. I napadači nam se vraćaju nazad, pa kada oduzmemo loptu teško je transformisati se u napad... Mislim da nije bila toliko loša utakmica. Detalji su odlučili, mislim da možemo da budemo ponosni na ukupan učinak u Evropi - zaključio je Urošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading