Najbolji igrač Liona ide u Englesku na leto!

Autor:

Sport

20.02.2018

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od ponajboljih fudbalera Liona ove sezone Nabil Fekir skrenuo je pažnju mnogih velikih klubova na sebe, a sve glasnije se pominje i prelazak u neki od klubova engleske Premijer lige na zimu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fekir bi mogao da se preseli preko Lamanša

Fekir je ove sezone izrastao u pravog predvodnika Liona, pošto je na 22 prvenstvena meča za francuskog velikana postigao 16 golova, plus još dva u kupu i tri u Ligi Evrope.

Sve ovo bilo je i više nego dovoljno da ga preporuči klubovima iz Engleske koji se raspituju za njega sa nadom da će Lionov fudbaler baš njih odabrati na leto.

Ipak, kao glavni favorit za Fekirov potpis izdvojio se Arsenal, a celu priču je podgrejala izjava Fekirovog menadžera Žan-Pjera Bernesa, koji je rekao da ”Fekir naredne sezone sigurno neće igrati u Lionu”.

– Imam još dve godine ugovora sa Lionom i sada stvarno ne znam da li ću naredne sezone ostati na Žerlanu. Pitanje moje budućnosti je otvoreno i sve je moguće - rekao je Fekir.

Britanci, naravno, pišu i o novcu, pa je po njihovim medijima, Arsenal spreman da ponudi 45 miliona funti Lionu za Fekira i procenjuje se da će ta cifra zadovoljiti čelnike francuskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading