Ko se boji zime još? CSKA PRIPREMIO NAČIN DA ZAGREJE NAVIJAČE!

Autor:

Sport

20.02.2018

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revanš meč 1/16-finala Lige Evrope između CSKA i Crvene zvezde biće odigran na -18 stepeni Celzijusa, a domaćin ovog susreta želi da olakša svim fanovima boravak na tribinama "VEB arene".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači CSKA su se navikli na oštru zimu

CSKA je na svom oficijelnom sajtu objavio vest za sve navijače koji planiraju da uživo prisustvuju utakmici po ovom izuzetno hladnom vremenu.

- Sutra, 21. februara, pravi fudbal se vraća na VEB Arenu. Da bismo proslavili ovaj radosni događaj, kao i predstojeći Dan državnosti (23. februar), pripremili smo nekoliko iznenađenja u fan zoni pre početka meča.

Prvo od njih je besplatna terenska kuhinja sa vrućim čajem koja čeka navijače na ulazu u podijum ''A'', sat i po pre početka utakmice. Dođite ranije - poručuju iz CSKA.

Iako su pojedini ruski mediji čak puštali informacije da će ovaj susret biti odložen zbog vrlo loših vremenskih uslova , do takve radikalne mere ipak neće doći. Susret između CSKA i Crvene zvezde biće odigran u sredu 21. februara od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading