OTIŠAO IZ ZVEZDE I ODMAH ZABLISTAO: Motika srušio splitski Hajduk!

Autor:

Sport

02.07.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši krilno crveno-belih je iskoristilo veliku grešku golmana "bilih" Tonija Silića.

OTIŠAO IZ ZVEZDE I ODMAH ZABLISTAO: Motika srušio splitski Hajduk!

Foto: Starsport

Nemanja Motika

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Nemanja Motika dobio je priliku na prijateljskoj utakmicu u dresu svog novog kluba Olimpije i odmah je zablistao. Naime, momak koji je ponikao u minhenskom Bajernu bio je strelac za "zmajčeke" na pripremnom meču protiv splitskog Hajduka.

 

 

Motiki nije trebalo mnogo vremena da se upiše u strelce. Ušao je u igru u 46. minutu i za 30 minuta postigao pogodak kojim je doneo pobedu svojoj ekipi - 1:0.

Bivši krilno crveno-belih je iskoristilo veliku grešku golmana Hajduka Tonija Silića. Čuvar mreže "bilih" je dodao Motiki loptu na 20 metara od gola, a mladom Srbinu je ostao lakši deo posla – da pogodi praznu mrežu.

Podsetimo, Zvezda je Motiku dovela iz Bajerna za 1.500.000 evra, a sada odlazi bez obeštećenja. Ipak, klub može da zaradi, a evo i na koji način.

Svaka naredna prodaja iz Olimpije u vrednosti do 1.500.000 evra ići će Crvenoj zvezdi. Dakle, ukoliko iz Ljubljane ode za bilo koju cifru do pomenute, sav novac ide na Marakanu.

Ako Motika ode za veću sumu iz Ljubljane situacija je sledeća - Zvezda će inkasirati pomenutih 1.500.000 evra, ali i 20 odsto od zarade slovenačkog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading