BAHAR NA NJIH NE RAČUNA: Tandem i ZVANIČNO napustio Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

02.07.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaleri na novim pozajmicama.

BAHAR NA NJIH NE RAČUNA: Tandem i ZVANIČNO napustio Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Crvena zvezda je na šestomesečnu pozajmicu poslala u redove IMT-a poslala mladog ofanzivca Jovana Mituljikića i golmana Miloša Gordića.

Republika

Foto: Starsport

Jovan Mituljikić u dresu novosadske Mladosti

Jovan Mituljikić je i prolećni deo prošle sezone takođe proveo na pozajmici, igrajući za Mladost GAT. U 14 nastupa dao je jedan i asistirao za jedan gol, ali to nije pomoglo Novosađanima da izbore opstanak u najjačem rangu. 

Zajedno sa Jovanom Mituljikićem u IMT će i Miloš Gordić. Procena je da bi golman rođen 2000. godine teško dobiti šansu u konkurenciji Omrija Glazera, Zorana Popovića i Nikole Vasiljevića. Crvena zvezda je Gordića već slala na pozajmicu u Mačvu i AEK iz Larnake.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Gordić

Podsetimo, fudbaleri crveno-belih predvođeni trenerom Barakom Baharom, otputovali su u Rusiju na drugi deo priprema, a na spisku putnika se našlo 28 igrača među kojima nije pomenuti tandem.

U Sankt Peterburg su otputovali: Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Zoran Popović, Aleks Vigo, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Lazar Nikolić, Edmund Ado, Srđan Mijailović, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Kings Kangva, Marko Stamenić, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading