MUKE ZA ĐUKIĆA: Vulićević ne igra u Češkoj?

Autor:

Sport

20.02.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesu se Zdjelar i Ožegović oporavili, ali trener Partizana Miroslav Đukić ima ozbiljnu glavobolju pred revanš u Češkoj. Pod znakom pitanja za meč sa Viktorijom je Miroslav Vulićević.

RepublikaFoto: Starsport

Desni bek crno-belih je u susretu u Lučanima zaradio ozbiljnu distorziju skočnog zgloba, i kako javlja "Telegraf", male su šanse da zaigra.

Postoji mogućnost da Vulićević istrči na teren pod blokadom, a medicinski tim Partizana radi sve kako bi ga osposobio za ovaj meč.

Kako trener Đukić ne može da računa na suspendovanog Mitrovića, imaće veliki problem u defanzivi. Na desnom beku ni nema alternativu. Ako Vulićević na zaigra, na tu poziciju će štoper Nemanja Miletić, a uz Ostojića u zadnju liniju će Marko Jevtović. Dok bi mesto u sredini mogao da pokrije Zdjelar.

Odbrana je i ovako bila slabiji deo Partizana u prethodnom periodu, ostaje da se vidi kako će se u novim okolnostima snaći zadnja linija šampiona Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading