NIJE SVE U PARAMA! Napadač odbio 160 miliona evra od Arapa!

Autor:

Sport

30.06.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često je mišljenje da profesionalni sportisti sve rade samo u materijalnom interesu, ali potvrda da nije sve baš tako dolazi nam iz Španije.

NIJE SVE U PARAMA! Napadač odbio 160 miliona evra od Arapa!

Foto: FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO FINANSIJA/ UPRAVA CARINA

Takefusa Kubo je ime za koje možda nisu svi čuli, ali će ostati zapamćeno jer je mladi fudbaler iz Japana koji nastupa za Real Sosijedad odbio vrtoglavih 160 miliona evra za četvorogodišnji ugovor u Saudijskoj Arabiji!

Ovaj krilni napadač  je svoju fudbalsku priču u Španiji započeo 2019. godine kada je došao u Real Madrid, ali nikada nije nastupao za njega. Šetao je po pozajmicama prvo u Majorci, pa zatim u Viljarealu i Hetafeu, da bi mir našao u Sosijedadu za koji je trajno potpisao 2022. za šest miliona evra.

Nudili su iz Al Hilala 40 miliona evropskih novčanica godišnje "samuraju", to je veći ugovor nego Za Hakima Zijeha ili Marcela Brozovića, ali je Japanac ipak odlučio da ima šta da kaže u Evropi, posebno jer mu je tim izborio mesto u Ligi šampiona.

Kubo je prošle godine odigrao 44 utakmice za tim iz San Sebastijana, a u strelce se upisao devet puta uz isto toliko asistencija. 

Ako je suditi po potezima koje vuče sa samo 22 godine, pred njim je blistava fudbalska karijera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading