BINIĆ: Sram vas bilo "večiti" - odgovaraćete!

Autor:

Sport

19.02.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić žestoko je opleo po čelnicima Partizana i Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Dragiša Binić opleo po "večitima"

U ratu saopštenjima Partizana i Crvene zvezde napadnut je i Fudbalski savez Srbije, od kojeg obe strane očekuju da reaguje. Direktno je pomenut i Binić, koji je za Srpski telegraf žestoko opleo po čelnicima večitih rivala.

- Reagovaću kao organ FSS na svaku izjavu. Podneću izveštaj, ali o eventualnim kaznama odlučuje nadležna komisija. Predstavnike Zvezde i Partizana treba da je sramota što zloupotrebljavaju klubove u rešavanju dnevno-političkih sukoba. Prepucavaju se, zavađaju navijače, a znamo da su svi dobri prijatelji kad ne pišu saopštenja - rekao je Binić i dodao:

- Neka čak nisu ni potpisana, već se kriju iza imena dva naša najveća kluba. Podsećam ih da nisu u foteljama zbog sportskih rezultata, već jer ih je neko tu postavio. To što rade šteti ugledu klubova, igrača i srpskog fudbala. Pa prodajte posle igrača iz lige za koju i UEFA čuje da je nameštena. Dobijete milion evra umesto pet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading