ZAPOČNI ZABAVU – Registruj se i preuzmi do 120.000 DINARA BONUSA!

Autor: Promo

Sport

22.06.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meridian je obezbedio fascinantan bonus dobrodošlice za novajlije! Tvoje je samo da se registruješ i možeš osvojiti do 120.000 DINARA BONUSA!

ZAPOČNI ZABAVU – Registruj se i preuzmi do 120.000 DINARA BONUSA!

Foto: Meridianbet

Promo

Ne postoji bolji BONUS DOBRODOŠLICE od onog koji je novajlijama obezbedio Meridian! Potrebno je samo da se REGISTRUJETE na MESTU NAJBOLJE ZABAVE i možete osvojiti bonus do 120.000 DINARA!

Pitate se kako? Pa, vrlo je jednostavno!

Za početak, najpre je i obezbeđen bonus koji će vam biti uplaćen odmah nakon REGISTRACIJE! Na vaš korisnički nalog stiže poklon paket u vrednosti od 4.000 DINARA koje možete iskoristiti kako za sportsko klađenje, tako i za slot igre.

A, onda...

Uplatite 500 ili više dinara na vaš korisnički nalog i možete osvojiti NEVIĐEN BONUS NA PRVI DEPOZIT!

Posle uplate depozita kroz opciju "SLOT BONUS" otvarate prozor u kojem će vam biti omogućeno da odaberete cifru sa kojom ćete učestvovati u promociji.

Kada jednom odaberete željeni iznos osvajate bonus od 100% iznosa sa kojim učestvujete u promociji! Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti je fantastičnih 120.000 DINARA.

Vreme je za zabavu koja pomera granice! Uživajte u neviđenoj avanturi, ekskluzivno u Meridianu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading