(VIDEO) Golčina Rojsa rešila duel dve Borusije!

Autor:

Sport

18.02.2018

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda slavili su protiv imenjaka iz Menhengladbaha na gostovanju rezultatom 1:0, a pobedu "Milionerima" i veliko slavlje njegovim navijačima doneo je nemački reprezentativac Marko Rojs prelepim golom u 32. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rojs slavi jedini gol na meču

Utakmica između dve Borusije donela je sve ono što prosečan ljubitelj fudbala može da poželi - dosta šansi, otvorena igra na obe strane i puno pretrčanih kilometara. Međutim, jedino gde smo ostali uskraćeni bili su golovi, pošto smo videli samo jedan.

Jedan, ali kakav, pošto je golčina Marka Rojsa iz 32. minuta bila pravo malo remek-delo. Upravo je taj gol i napravio razliku između dva tima. Menhengladbah je poravnao rezultat u prvom poluvremenu preko Hofmana, ali je gol poništen jer je pomoćnik digao zastavicu za ofsajd.

U drugom delu igre je domaćin pokušavao da dođe makar do boda, a Raul Bobadilja i Lars Štindl nisu uspeli da jednu od svojih izglednih pretvore u gol, pre svega zahvaljujući golmanu Burkiju.

Imala je i Borusija Dortmund nekoliko šansi, najviše iz njihovog ubojitih kontri, ali promene rezultata nije bilo. 

Dortmund je ovim važnim trijumfom zadržao drugo mesto na tabeli Bundeslige sa čak 19 bodova manje od lidera Bajerna, dok je Menhengladbah sada pao na 10. mesto.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading