(VIDEO) Napoli minimalcem zadržao prvo mesto, Benevento u finišu srušio Krotone!

Autor:

Sport

18.02.2018

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napolija zadržali su čelnu poziciju u Seriji A pobedom u 25. kolu nad SPAL-om rezultatom 1:0. Fenjeraš Benevento je pri kraju slavio na svom terenu protiv Krotonea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napoliju bio dovoljan jedan golom protiv SPAL-a

Napoli je poveo već u 6. minutu preko Alana i ispostavilo se da je to bio jedini gol na meču urpkos velikom broju propuštenih šansi. Čak je i kapiten Hamšik povisio vođstvo na 2:0, ali je sudija nakon pregledanja snimka poništio gol zbog navodnog ofsajda.

Napolitanci su zadržali ovom pobedom bod prednosti nad Juventusom posle 25 odigranih utakmica i time produžili mrtvu trku udvoje za Skudeto.

Benevento i Krotone su u derbiju začelja odigrali vrlo zanimljiv meč 3.2, a fenjeraš je uspeo da slavi golom Dijabatea u 89. minutu. Pre toga je Krotone poveo, Benevento je došao do prednosti, pa su je opet ispustili, ali su nakon velike gužve u šesnaestercu došli do tek treće pobede u ovom prvenstvu.

Bolonja je takođe pri kraju meča stigla do pobede protiv Sasuola, a oba tima su plasirana između sredine i kraja tabele.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading