KO JE OVO OČEKIVAO? Stanković DOBIJA NASLEDNIKA: Legendarni Italijan SEDA NA KLUPU Sampdorije!

Autor:

Sport

15.06.2023

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li moći da vrati posrnulog giganta na pravi put?

KO JE OVO OČEKIVAO? Stanković DOBIJA NASLEDNIKA: Legendarni Italijan SEDA NA KLUPU Sampdorije!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković i Simone Inzagi

Sampdorija je imala sezonu za zaborav i tim iz Đenove ispao je u Seriju B.

Italijanski velikan je posrnuo, nije mogao da ga izvuče ni Dejan Stanković, a srpski trener je posle neuspeha otišao iz kluba, te je od tada trenerska klupa prazna.

Kako prenose tamošnji mediji - Sampdorija neće još dugo biti bez trenera!

Legendarni Italijan, Fabio Groso, mogao bi da preuzme tim iz Đenove i pokuša da vrati ovu ekipu u Seriju A. On je u sezoni za nama vodio Frozinone, sa klubom je osvojio Seriju B i stigao do elite, ali mu ugovor ističe poslednjeg dana juna ove godine, te je on najavio upravi da ga neće produžiti.

Želi Groso nove izazove u trenerskoj karijeri, a posrnuli velikan sa armijom navijača mogao bi da bude baš ono što je zamislio u glavi. Sampdorija želi ekspresan povratak u elitu, Fabio Groso se već dokazao kao trener i ovaj spoj mogao bi da bude idealan.

 

 

Podsetimo, Groso je bio fenomenalan igrač, a u prvi plan stigao je na Svetskom prvenstvu 2006. godine kada je bio jedan od najzaslužnijih što je Italija osvojila Mundijal.

Kopačke o klin okačio je pre 11 godina, a kao trener radio je u mlađim kategorijama Juventusa, Bariju, Veroni, Breši, švajcarskom Sionu i pomenutom Frozinoneu.

Da li će baš Sampdorija biti njegov sledeći korak ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading