NIJE BIO NA STADIONU 13 GODINA! Finale Lige šampiona imaće SPECIJALNOG gosta!

Autor:

Sport

10.06.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Mančester sitija šeik Mansur bin Zajed Al Nahijan prisustvovaće duelu na Ataturk stadionu (21 čas).

NIJE BIO NA STADIONU 13 GODINA! Finale Lige šampiona imaće SPECIJALNOG gosta!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera i Mančester sitija odlučivaće o novom šampionu Evrope u Istanbulu.

"Sad ili nikad" glasi rečenica koju će svaki fudbalski poklonik izreći kada je u pitanju prilika "građana" da podignu "ušati pehar".

Ulagao je prethodnih sezona novi-stari prvak Premijer lige "kule i gradove", kako bi stigao do jedinog trofeja za kojim žude, ali im se uvek na poslednjem stepeniku neko isprečio. 

Sada pošto su konačno stigli do finala, ukazala im se šansa da protiv Inzagijevog tima ispune san svih prethodnih generacija.

Ukoliko trijumfuje, Siti će stati uz rame gradskom rivalu Junajtedu, koji može da se pohvali kao poslednji ostrvski klub sa osvojenom "tripletom". Ekipa sa Etihada je već podigla trofeje u nacionalnom prvenstvu i FA kupu, pa im večerašnja pobeda donosi treći pehar ove sezone.

Foto: www.profimedia.rs

 

Koliko je istanbulska noć značajna za Mančester siti najbolje svedoči to što je na Bosfor stigao većinski vlasnik „građana“ Šeik Mansur Bin Zajed Al Nahjan.

Gazda Sitija ušao je u klub 2008. godine i od prosečnog engleskog tima za deceniju i po napravio najmoćniji fudbalski kolektiv na Starom kontinentu.

Zanimljivo je, međutim, da je u tom periodu Šeik Mansur samo jednom uživo sa tribina gledao svoju ekipu, pa će posle 13 sezona ponovo biti na stadionu kada igra Gvardiolin tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading