Milijaš Zvezdin slavljenik; Milojević: Prve utakmice uvek teške

Autor:

Sport

17.02.2018

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Javor rezultatom 3:0 u 23. kolu Superlige Srbije, prvom koje se igra u prolećnom delu sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Ekipa iz Ljutice Bogdana igrala je u utorak posle zimske pauze u Ligi Evrope protiv CSKA (0:0), a već u sredu je očekuje revanš u Moskvi. Milojević je zato odmarao nekoliko standardnih prvotimaca, ali su tri boda doneli golovima Luka Adžić u 6. i Aleksandar Pešić u 29. iz penala i 72. minutu. 

- Javor se predstavio u lepom svetlu, prve utakmice su teške, uslovi su bili super kakvi umeju da budu u februaru, neke stvari nam se ponavljaju, ali moram da budem strpljiv i biću. Danas nam je bio cilj da razigramo igrače koji su bili u timu, imamo veliki roster i jako sam zadovoljan rosterom - rekao je Vladan Milojević. 

Trener crveno-belih je rekao i da je zadovoljan izdanjem napadača Bena, koji je igrao i protiv Armejaca u Ligi Evrope. 

- Ben je polivalentan, može da odgovori odlično na sve četiri pozicije, u zavisnosti od taktike koristićemo ga na više mesta, falio je gol, ali nemojte zaboraviti da mu je ovo druga utakmica, dugo nije igrao u Olimpijakosu - dodao je srpski stručnjak. 

Na terenu je bio i iskusni vezista Nenad Milijaš, koji je zabeležio svoj 232. nastup za Crvenu zvezdu, što je rekord računajući fudbalere koji su igrali posle 1991. godine. 

- Čestitam Mikiju zaista, drago mi je što ga imam u timu, prelep jubilej, nisam znao, drago mi je što to čujem od vas. 232 utakmica. Popraviće on to još - zaključio je Milojević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading