Potera za Zvezdom sa 32 igrača: Partizan prijavio sva zimska pojačanja

Autor:

Sport

16.02.2018

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić u drugom delu sezone može da računa na 32 fudbalera koja će pokušati da odbrane naslov prvaka i osvajača Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Ekipa Partizana

Za razliku od Lige Evrope, gde su mogli da dopišu samo trojicu novajlija, crno-beli su za nastavak Superlige prijavili sva zismka pojačanja, prenosi "Mozzartsport". 

Treneru će na raspolaganju biti: levi bek koji je stigao iz Napretka Slobodan Urošević, vezista pozajmljen iz Olimpijakosa Saša Zdjelara, Ukrajinac Jurij Vakulko, doskorašnji kapiten Spartaka Đorđe Ivanović i mladi vezista iz Burkine Faso, Salu Draman.

Tokom priprema nametnuli su se Đukići i neki mladi igrači: desni bek Luka Cucin, krilni vezista Strahinja Jovanović (obojica iz Teleoptika), kao i supertalentovani ofanzivni vezni Armin Đerlek prekomandovan iz omladinskog tima, a  njima je pridružen i golman Aleksandar Popović (1999. godište), iako je na pripreme putovao Jovan Trnić.

Spisak licenciranih igrača Partizana za prolećni deo Superlige: 
Golmani: Vladimir Stojković, Marko Jovičić, Aleksandar Popović
Defanzivci: Miroslav Vulićević, Luka Cucin, Bojan Ostojič, Nemanja R. Miletić, Milan Mitrović, Svetozar Marković, Strahinja Bošnjak, Nemanja G. Miletić, Slobodan Urošević, Nemanja Antonov
Vezisti:  Marko Jevtović, Saša Zdjelar, Milan Radin, Danilo Pantić, Nebojša Kosović, Salu Draman, Juri Vakulko, Zoran Tošić, Marko Janković, Saša Ilić, Sejduba Suma, Đorđe Ivanović, Armin Đerlek, Strahinja Jovanović
Napadači:  Leandre Tavamba, Ognjen Ožegović, Đorđe Jovanović, Vladimir Đilas, Dušan Vlahović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading