TRENER JAVORA: Da iskoristimo šansu ako budu mislili na CSKA

Autor:

Sport

16.02.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Javora Vlado Jagodić ne krije nadu da bi ekipa iz Ivanjice možda mogla da iznenadi Crvenu zvezdu (subota, 14.30), koja će biti fokusirana na duel sa CSKA u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: youtube.com/infoliga rs
Vlado Jagodić

Fudbaleri Javora u subotu gostuju Zvezdi u utakmici 23. kola Super lige Srbije. Javor drugi deo sezone u domaćem šampionatu dočekuje na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli sa samo 15 osvojenih bodova, dok je Zvezda prva sa 57.

- Zato što je prvo kolo, ovo je možda i najlakša utakmica za Javor. Zašto to kažem? Naravno, ne iz razloga što mislim da je Zvezda slaba. Zvezda je najbolja ekipa i to tabela pokazuje i Zvezda mora imati ulogu favorita u ovoj utakmici. Nemamo šta da izgubimo na ovoj utakmici. U fudbalu je sve moguće. Nama niko ne može uskratiti želju da mi napravimo dobar rezultat - rekao je trener Javora. 

Jagodić je istakao da je svestan da će Vladan Milojević možda kombinovati tim kako bi sačuvao igrače za revenaš u Moskvi, ali je naveo da je spreman na sve. 

- Gledajući s tog aspekta i moranja da u revanšu izvedu ono što najbolje imaju, možda je to nekakva pritajena nada za nas da iskoristimo tu njihovu, ako smem tako reći, dekoncentraciju za ovu našu utakmicu, da iskoristimo svaku mogućnost ako nam se ukaže - rekao je on. 

Trener Javora je naveo da je siguran da Zvezda neće potceniti njegovu ekipu. 


- Jer u našoj ekipi ima imena i prezimena kojih bi morali da se pričuvaju... Ako nam se otvori mogućnost za nešto veliko, ja se nadam da smo mentalno spremni da to prihvatimo. Na krilima zajedništva baziraćemo optimizam, a ako nas Zvezda pobedi, čestitaćemo joj i okrenuti se narednom meču - rekao je Jagodić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading