DRUGAČIJI ARŠINI: Milojević o Javoru i UEFA - Krivi smo i kad drugi naprave problem

Autor: Tanjug

Sport

16.02.2018

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred duel sa Javorom (subota 14.30) na startu prolećnog dela Superlige, istakao je da razmišlja kao da sve kreće od nule i da njegova ekipa nema prednost od devet bodova u odnosu na Partizan na vrhu tabele.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

- Želimo da nastavimo gde smo stali u prvom delu prvenstva. Dobro smo se pripremili, Javor je dobra, disciplinovana ekipa, pojačali su se i neće biti lako. Ipak, mi se fokusiramo na nas i očekujem veliku podršku publike -  rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Zbog suspenzije u timu neće biti Mičela Donalda, dok su ostali igrači spremni.

- Biće promena, samim tim i što Donald ne igra. Znaćemo danas nešto više posle treninga. Imam nedoumice, a posebno me raduje što svi žele i motivisani su da se izbore za startnu postavu.

Milojević naglašava da će uraditi sve da crveno-beli izbegnu epilog iz prošle sezone kada su ispustili devet bodova prednosti.

- Prvenstvo počinje kao da imamo nula bodova, nova utakmica, ali imamo cilj. Ne vodim se statistikom, ne znam koliko smo golova dali i primili. Za nas sutra počinje prvenstvo i trudićemo se da damo sve od sebe. Prošle sezone je bilo neprijatno, ali se ne bih osvrtao na to.

RepublikaFoto: Stasport
Preskače Javor: Donald


Prema njegovim rečima niko u timu ne razmišlja o revanšu protiv CSKA u Ligi Evrope, već je sav fokus isključivo na Javoru.

- O CSKA ne sme da se razmišlja, još je daleko. Postoje neki utisci, ali sve misli su za sutrašnji meč. Javor je klub koji mi je u srcu, prvi u seniorskoj karijeri. Znam im filozofiju, forsiranje mladih igrača i klub odlično funkcioniše.

Milojević se osvrnuo i na novu kaznu koja se očekuje od Evropske fudbalske unije (UEFA) za mečeve protiv Kelna i moskovskog CSKA, zbog pirotehnike i blokiranih stepenica.

- Lično, ni protiv Kelna i BATE-a nisam video probleme, čak sam pitao ljude iz kluba o čemu se radi. Nisam dovoljno upoznat, ali mislim da je fantastična amosfera. Znam da smo svi strepeli. Stvarno ne razumem neke odluke, navijači su fenomenalni protiv Kelna i CSKA, ali sigurno je da postoje određeni aršini. Nekad drugi nešto naprave, pa se čini da su naši navijači krivi. Ako neko treba da bude kažnjen onda bi morali gosti, tako je protiv Kelna bilo - zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading