IGRAČI PARTIZANA SLOŽNI: Trenutak nepažnje koštao nas je gola. Idemo na pobedu u revanšu

Autor:

Sport

15.02.2018

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana Miroslav Vulićević izjavio je da crno-beli imaju velike šanse da se plasiraju u osminu finala Lige Evropa.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana pozdravljaju navijače

Partizan i Viktorija iz Plzenja igrali su 1:1 u prvom meču 1/16 finala Lige Evropa.

- Igrali smo pravu evropsku utakmicu. Trenutak male nepažnje nas je koštao gola koji kvari utisak. Imali smo utakmicu u svojim rukama. Idemo tamo da ponovimo ovakvu partiju, čak odigramo i bolje - rekao je Vulićević posle meča.

Danilo Pantić je uveren u prolaz Partizana.

- Još 90 minuta je pred nama i sve je moguće. Jedan naš gol u gostima će mnogo značiti, a njima neće biti lako da sačuvaju svoju mrežu. Možemo da žalimo zbog toga što smo primili gol, ali ne i zbog rezultata. Biće otvoreno u Plzenju, sa mnogo šansi. Njima neće biti lako. Imamo za čim da žalimo. Atmosferu u timu je odlična, iako smo propustili dosta šansi - rekao je Pantić i nastavio:

- Nesvesno smo se povukli, pošto smo poveli. Oni su tada počeli da dominiraju i brzo smo primili gol. Nisu nas iznenadili, očekivali smo takvog protivnika. Dobra su fizička ekipa i teško je parirati im 90 minuta.

Marko Janković kaže da su crno-beli morali da realizuju svoje šanse.

- Ne znam kako ovo da objasnim, da li je pad koncentracije, ali našim ekipama se ovakvi golovi često dešavaju. Idemo u Češku da damo gol, imamo sedam dana da se spremimo. Za sedam dana ćemo i mi i oni biti na višem nivou. Voleo bih da po broju šansi bude ista situacija, ali mi da iskoristimo više - naveo je Janković.

Revanš meč biće odigran 22. februara u Plzenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading