TOŠIĆ: Ostaje žal za pobedom! Zašto crveni karton za Mitrovića?

Autor:

Sport

15.02.2018

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić izjavio je da žali što crno-beli nisu pobedili Viktoriju u prvom meču 1/16 finala Lige Evropa.

RepublikaFoto: Starsport
Grčki sudija pokazuje crveni karton Mitroviću

Partizan je vodio 1:0, ali je 81. minutu posle ofsajda primio gol. Partizan je meč završio sa fudbalerom manje.

- Utakmica je bila ujednačena. U gostima će biti kao i ovde. Mitrović je prestrogo isključen. Bila je muška igra svih 90 minuta. Ne vidim razlog za crveni karton - rekao je Mitrović novinarima posle utakmice.

On ranije za RTS rekao da žali što crno-beli nisu sačuvali 1:0.

- Sigurno da kada ne pobediš kod kuće ostaje žal, ali ovo je Evropa, ovo su ozbiljne utakmice. Mislim da je rezultat realan, možda smo mi bili malo bolji, ali nažalost nismo uspeli da sačuvamo prednost - rekao je Tošić i nastavio:

- Bilo je evidentno da će oni posle primljenog gola krenuti agresivnije i napasti sa više igrača, nismo planirali da se povučemo, ali oni su nas naterali. Iz utakmice u utakmicu se ponavlja da posle vođstva ne dokrajčimo protivnika, nego primimo gol.

On je istakao da veruje da Partizan može da izbori plasman u osminu finala LE.

- Revanš je otvoren. Danas je bilo egal, pa ne vidim zašto ne bi bilo tako i u Češkoj - rekao je Tošić, a potom je odgovorio na pitanje da li su crno-beli jači u odnosu na prvi deo sezone:

- Bili smo već jaki, prošli grupnu fazu. Neki igrači su otišli, neki došli i polako se uklapaju. Sve ide u dobrom smeru.

Revanš meč biće odigran 22. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading