SAMPDORIJA I STANKOVIĆ NASTAVILI CRNI NIZ: Đenovljani i desetu utakmicu bez pobede, Kvaljarela u suzama!

Autor:

Sport

26.05.2023

22:40 >> 22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne ide, pa ne ide.

SAMPDORIJA I STANKOVIĆ NASTAVILI CRNI NIZ: Đenovljani i desetu utakmicu bez pobede, Kvaljarela u suzama!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković i Sampdorija remijem su se oprostili od svojih navijača za ovu sezonu. Naime, klub iz Đenove odigrao je 2:2 (1:2) protiv Sasuola na Luiđi Ferarisu u pretposlednjem, 37. kolu Serije A.

Sampdorija je povela golom Gabijadinija u osmom minutu, ali su prekrenuli Berardi i Mateus Henrike, pogocima u devetom i 11. minutu. Konačan rezultat autogolom postavio je Erlić u 78. minutu.

Do kraja, posebno emotivno je bilo u 86. minutu, kad je Fabio Kvaljarela zatražio izmenu. Svesni su svi na stadionu Luiđi Feraris bili da je ovo verovatno poslednji meč na domaćem terenu za iskusnog napadača, koji je dobio ovacije, a teren je napustio u suzama.

Kvaljarela je u timu iz Đenove od 2016. godine, u tom periodu odigrao je 241 utakmicu, postigao je 89 golova. Bio je član Sampdorije i u sezoni 2006/07, kad je u 35 mečeva postigao 13 golova.

Katastrofalne partije su Đenovljane ostavile na poslednjoj poziciji na tabeli, pa će se zajedno sa Kremonezeom i još jednim timom preseliti u Seriju B. Poslednji putnik tražiće se između Verone, Lećea i Specije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading