Di Maijina žena napala Emerija, Pokazala fudbalsko znanje

Autor:

Sport

15.02.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac Anhel Di Marija prvi meč 1/8 finala između Real Madrida i PSŽ odgledao je sa klupe sa rezervne igrače, a ovakva odluka trenera Parižana Unaija Emerija nikako se nije svidela njegovoj supruzi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anhel Di Marija

Horhelina Kardoso je gnev odlučila da podeli sa svojim pratiocima na "Instagramu", verovatno uz dozvolu svoje jače polovine.

PSŽ je poražen u Madridu sa 3:1, a bit problema "svetaca" izneo je Adrien Rabio strelac jedinog gola u prestonici Španije.

- Tvoja marljivost + tvoj rad na sebi + tvoji golovi + tovji asistencije kod golova + činjenica da si u odličnoj formi = mesto na klupi. Ali ne razumem fudbal, naravno, ja sam žena - poručila je Di Marijina supruga.

 

Amor mío... ❤️

A post shared by Jorgelina Cardoso (@jorgelinacardoso26) on Sep 25, 2017 at 2:08pm PDT

Ovo nije prvi slučaj da supruge fudbalera PSŽ kritikuju španskog trenera. Pre Horheline Kardoso na "Instagramu" je nezadovoljstvo iskazala i supruga Tijaga Silve, koji nije bio u startnoj postavi u prvoj utakmici 1/8 finala Lige šampiona protiv Real Madrida.

Ona je kasnije obrisala svoju objavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading