(FOTO) Dižon isprozivao Rabioa zbog izjave, I ISMEJAO PSŽ NAKON PORAZA OD REALA!

Autor:

Sport

15.02.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler PSŽ-a Andre Rabio koji je postigao jedini gol u porazu svog tima na gostovanju Realu 3:1 nije baš imao odmerenu izjavu nakon poraza od Madriđana, pa mu se ona vratila kao bumerang.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Parižani dobili packu od Dižona na društvenim mrežama

"Sveci" su imali vođstvo od 1:0 na gostovanju Realu, igrali su dobar fudbal i bili u pojedinim momentima i bolji rival, ali će revanš čekati sa minusom od dva gola.

Nakon ove utakmice strelac jedinog pogotka za francuskog šampiona, Adrien Rabio, rekao je da je „lako dati osam golova Dižonu, ali da na utakmicama poput ove sa Realom treba napraviti nešto“.

Nakon ove izjave veziste PSŽ-a oglasio se i fudbalski klub Dižon, koji je imao vrlo zanimljivu poruku za prebogati tim iz prestonice.

– Dali smo sve od sebe da podignemo Pari Sen Žermenu samopouzdanje pred meč sa Real Madridom, a oni nam vraćaju na ovakav način-, stoji u poruci na „Tviter“ profilu Dižona, koji se tako na originalan način našalio sa trenutno najmićnijim timom Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading