Zvezda ponovo na udaru UEFA!

Autor:

Sport

15.02.2018

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska kuća fudbala (UEFA) sprema novu kaznu za Crvenu zvezdu zbog izgreda navijača tokom prve utakmice 1/16-finala Lige Evrope protiv CSKA.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Navijači Crvene zvezde koristili pirotehniku tokom meča sa CSKA

Prema obaveštenju na sajtu UEFA, disciplinci terete Zvezdu za dve tačke: korišćenje pirotehnike od strane navijača, kao i za blokirane prolaze između tribina. Problem za crveno-bele jeste što se već nalaze pod uslovnom kaznom, pa se postavlja pitanje da li će UEFA okarakterisati ove prekršaje kao toliko velike da za naredne evropski susret zatvori kapije stadiona "Rajko Mitić".

Postupak je pokrenut i protiv CSKA, pošto su njegovi navijači takođe palili baklje, ali i bacali petarde u teren, što je poseban prekršaj.

I mediji u Rusiji strahuju da bi zbog ovakvih ispada njihovih navijača tribine stadiona u Moskvi za revanš susret mogle da budu zatvorene.

Podsetimo, UEFA je prvobitno kaznila Zvezdu igranjem pred praznim tribinama, ali je žalbom odluka preinačena, pa je Crvene zvezda kažnjena finansijski uz uslovnu kaznu igranja jedne utakmice pred praznim stadionom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading