FIFA rang lista: "Orlovi" popravili plasman i približili se 30. mestu!

Autor:

Sport

15.02.2018

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije popravila je plasman na FIFA rang listi i za razliku od poslednjeg rangiranja kada smo bili 37. sada samo se popravili za tri mesta!

RepublikaFoto: Tanjug/ZORAN ŽESTIĆ
Srpska selekcija se nalazi na 34. mestu

Već od 2013. godine srpska fudbalska selekcija nije bila plasirana među 30 najboljih selekcija. Nije ni prema poslednjem merenju FIFA, ali se sve više bliži tome.

Srbija je u januaru 2018. godine bila rangirana na 37. mestu FIFA rang liste, a na najnovijoj se nalazi na 34. poziciji sa 756 bodova!

Među prvih deset reprezentacija nije bilo nikakvih promena. Nemačka drži prvo mesto, prate je Brazil, Portugal, Argentina, Belgija, Španija, Poljska, Švajcarska, Francuska i Čile.

Što se tiče rivala našeg nacionalnog tima sa kojima ćemo igrati na Mundijalu, Brazil i Švajcarska su zadržali svoje pozicije sa prethodne rang liste, a Kostarika je napredovala za dva mesta i sada je 25. selekcija sveta.

Najveći pomak na najnovijoj FIFA rang listi napravio je Kongo koji je sada 88. reprezentacija na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading