Iguain odgovorio na kritike navijača Juventusa: Baš me briga za navijače iz fotelje!

Autor:

Sport

15.02.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo lako i vrlo brzo Gonzalo Iguain je prešao put od heroja do potpunog tragičara prvog meča osmine finala između Juventusa i Totenhema (2:2). Njegovim pogocima "stara dama" je već posle devet minuta igre imala kapitalnu prednost od 2:0, ali su "pevci" preko Kejna i Eriksena došli do izjednačenja i pozitivnog rezultata pred revanš u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iguain odgovorio na kritike tifoza

U međuvremenu Iguain je uspeo da promaši zicer pri rezultatu 2:0, a potom i penal na 2:1 u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, čime je direktno koštao ekipu trijumfa. Navijači su burno reagovali i vređali ga na društvenim mrežama, ali je vrlo brzo usledio odgovor Argentinca.

- Dobro jutro svima. Koliko je samo lako da pričate o meču po njegovom završetku, i to iz vaših fotelja ili stolica. Na 2:0 sve je bilo u redu, ali na 2:2 odmah su krenule osude. Takvi glasovi nas ne zanimaju. Idemo u London da izborimo plasman u narednu rundu. Svako dobro onima koji žele samo najbolje za Juventus - napisao je Iguain na Instagramu.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri takođe je optimista.

- Imaćemo Dibalu i Matuidija za revanš i moći ćemo da pokažemo našu pravu snagu - rekao je Alegri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading