Hrvati "glume" Srbe: BRAZIL UGOVORIO PRIJATELJSKU SA "KOCKASTIMA" PRED MUNDIJAL!

Autor:

Sport

12.02.2018

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalske reprezentacije Brazila i Hrvatske odmeriće snage u kontrolnom susretu pred Svetsko prvenstvo u Rusiji. Jasno je da su Brazilci odabrali "vatrene", jer računaju da su naša i hrvatska selekcija slične po stilu igre i filozofiji fudbala.

Brazilci odabrali Hrvate za generalnu probu pred Mundijal

Meč će biti odigran 3. juna, a mesto odigravanja biće čuveni stadion Liverpula "Enfild roud". "Karioke" računaju da će Hrvati dobro "odglumiti" našu selekciju, pošto je dobro poznato da nas čeka međusobni duel u grupi E na Mundijalu.

Taj meč će biti na programu 27. juna na stadionu "Lužnjiki" u Moskvi, a do tada će vć biti poznato šta će biti ulog na tom susretu. Svi se nadamo da bi ovaj meč mogao da odlučuje u prvom mestu u grupi, a za takav idealan scenario neophodno je da naša selekcija slavi protiv Kostarike i Švajcarske u prva dva kola.

Nejmar, Kutinjo i drugovi pre "kockastih" imaće još dve jake provere, prvo sa domaćinom Rusijom 23. marta, a zatim i sa Nemačkom 27. marta. Na Mundijalu, pre spektakla sa Srbijom, Brazilci igraju sa Švajcarcima (17. jun), pa sa Kostarikom (22. jun).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading