(VIDEO) Morata plesao sa suprugom, NAVIJAČI ČELSIJA GA ŽESTOKO ISPLJUVALI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Autor:

Sport

12.02.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski napadač Alvaro Morata propustio je prethodnih 5 prvenstvenih mečeva za Čelsi zbog povrede, ali navijači "Plavaca" nisu baš ubeđeni je njihovom napadaču toliko loše kao što se zapravo misli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Morata se već duže vreme nalazi van terena

Morata je ovog leta stigao na "Stamford bridž" za 75 miliona funti iz Reala, ali čim bi krenuo da postiže golove redovno usledila bi neka povreda. Menadžer Antonio Konte je izjavio da je veoma zabrinut i da se još uvek ne zna datum povratka Španca na teren.

Međutim, Morata se izgleda lepo provodi dok je na poštedi, pa je okačio snimak plesa sa suprugom na "Instagram", a na kraju "tačke" on podiže svoju dragu, koja je u drugom stanju.

Fanovi su pobesneli nakon ovog snimka, žestoko su se ustremili na Moratu smatrajući da se on folira i još zbog toga prima enormno visoku platu. Nije vredelo ni njegovo opravdanje da ovaj snimak datira iz perioda dok još nije zaradio povredu leđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading