Defanzivac CSKA: Zvezda ima klasu, idemo na pobedu!

Autor:

Sport

12.02.2018

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrambeni fudbaler CSKA iz Moskve i od prošle godine reprezentativac Rusije Mario Fernandes smatra da je prednost "armejaca" što će revanš meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Crvene zvezde igrati pred svojim navijačima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Fernandes

Crveno-beli će u utorak u 18 časova ugostiti Moskovljane, koji su u Beograd doputovali sa 20 fudbalera.

- Ne znam koliko smo blizu našem maksimalnog nivoa, ali mislim da nam igrači koje imamo omogućavaju da računamo na dobar učinak protiv Crvene zvezde - rekao je Fernandes pred prvu takmičarku utakmicu u 2018. godini.

Brazilac je 2012. iz Gremija došao u CSKA, ali tek ove sezone njegova ekipa je prezimela u Evropi. Fernandes dobro poznaje srpsku ekipu i potencira da su u kvalifikacijama izbacili Krasnodar.

- Dovoljno su snažna ekipa, sa odličnim fudbalerima. Ako su uspeli da stignu do ove faze takmičenja, onda imaju određenu klasu. Poštujemo protivnika i shvatamo da je za uspešan nastup neophodno da odigramo na najvišem nivou. Lakih mečeva u fudbalu odavno nema.

Defanzivac "armejaca" smatra da oba tima imaju podjednake šanse u meču, a potencira i jedan bitan detalj.

- Veoma je dobro što će se o putniku u sledeću rundu takmičenja odlučivati na našem stadionu. Ne zaboravite da imamo dve utakmice, a prva je takođe veoma važna. U oba meča moramo da budemo na visokom nivou.

Fernandes se ne opterećuje rezultatom na stadionu "Rajko Mitić".

- Idemo na pobedu, CSKA to uvek radi, mada ima i drugih dobrih opcija - naveo je 27-godišnji reprezentativac Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading