LIGA ŠAMPIONA KAO ISPUNJENJE SNA: Vezista Milana STIŽE na Marakanu?

Autor:

Sport

29.04.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Milana Rade Krunić najavio je da bi voleo protiv Crvene zvezde da igra u najelitnijem klupskom takmičenju.

LIGA ŠAMPIONA KAO ISPUNJENJE SNA: Vezista Milana STIŽE na Marakanu?

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol

Osvajanjem 34. superligaške titule u klupskoj istoriji, a šeste zaredom, četa Miloša Milojevića obezbedila je direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, prvi put u novijoj istoriji.

Navijači srpskog prvaka već prave liste želja protiv koga bi voleli da igraju, a što se tiče slavnih fudbalera iz najjačih evropskih ekipa, među prvima se javio Rade Krunić koji ne krije da hoće meč protiv kluba iz Ljutice Bogdana.

- Video sam da je Zvezda osvojila titulu i voleo bih da budemo sa njom u grupi. Uvek se obradujem kad treba da igram na Balkanu. Posebno na Marakani. Nikada nisam krio da sam navijač Zvezde. Sećam se, kao juče da je bilo, kad je 2021. godine bio žreb za šesnaestinu finala Lige Evrope. Bili smo u klubu na zajedničkom ručku i kad smo izvukli Zvezdu, skočio sam od sreće. Tada zbog korone nije bilo navijača na utakmicama, nadam se da bi sad bili puni i Marakana i San Siro. Voleo bih da moji saigrači dožive Marakanu na pravi način - rekao je Rade Krunić u intervjuu za Informer.

Foto: Starsport

Nemanja Milunović, Rade Krunić (u sredini) i Mirko Ivanić

Do tog, eventualnog okršaja na Marakani, roso-nerima predstoji mnogo važniji dvomeč sa najljućim rivalom Interom, u polufinalu Lige šampiona.

- Ovo što doživljavamo ovih dana za sve nas je velika stvar. Kad smo u osmini finala eliminisali Totenhem, tad smo shvatili da možemo sa svima da se nosimo. Kad je bio žreb za četvrtfinale, ceo Napulj je slavio što su baš nas izvukli. To nam je dalo motivaciju da ih eliminišemo. Razumem da ovo nije Milan od pre 20 ili 30 godina, ali veliki smo klub i niko ne bi trebalo da se raduje što igra protiv nas.

Ukoliko eliminišu najomraženijeg protivnika, izabranici Stefana Piolija će u finalu igrati protiv boljeg iz okršaja Mančester sitija i branioca titule madridskog Reala. Reprezentativac BiH otkrio je koga bi voleo u borbi za pehar.

- Jaki su i jedni i drugi. Ne veolim nešto preterano Real, ali kad se kaže „fudbal“, odmah se pomisli na Real Madrid i Milan. Mislim da bi finale Milan – Real bilo fantastično finale.

Republika

Foto: Starsport

 

Osvrnulo se nesuđeno pojačanje Crvene zvezde, koga je nekadašnji trener crveno-belih Nenad Lalatović tokom mandata na Marakani, želeo da dovede u redove srpskog prvaka, i na dno tabele, gde se nalazi Sampdorija Dejana Stankovića.

Tim iz Đenove teško će se spasiti ispadanja, zbog čega je vezisti Milana posebno krivo.

- Gledam i žao mi je što (Stanković, prim.aut.) ne može da ostvari bolje rezultate. Mogu da zamislim koliko se on nervira. Verujem da će mu krenuti nabolje i da će uspeti da pokaže zbog čega je doveden - istakao je Rade Krunić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading