HOROR U ISTANBULU: Reprezentativac Bosne doživeo saobraćajnu NESREĆU - hitno prebačen u bolnicu!

Autor:

Sport

28.04.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti stižu iz turske prestonice.

HOROR U ISTANBULU: Reprezentativac Bosne doživeo saobraćajnu NESREĆU - hitno prebačen u bolnicu!

Foto: Tanjug/AP

Amir Hadžiahmetović

Amir Hadžiahmetović, fudbaler iz Bosne i Hercegovine, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u Istanbulu.

Ovaj reprezentativac Bosne, koji trenutno nastupa za ekipu Bešiktaša, sudario se sa motociklistom koji je dolazio sa suprotne strane.

Nakon nesreće, i Hadžiahmetović i motociklista su hitno prebačeni u bolnicu, gde im je ukazana pomoć, a nakon toga su produžili do policijske stanice, kako bi se ispitale okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Prilikom nesreće je načinjena i velika materijalna šteta. Ipak, najbitnije od svega je da ni Amir, a ni motociklista, nisu teže povređeni.

Inače, Amir Hadžiahmetović već tri godine igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a od trenutka debija, pa sve do danas, upisao je ukupno 23 nastupa za ovu selekciju, ali i dalje nije uspeo da postigne debitantski gol za nacionalni tim.

Za ekipu Bešiktaša je do sada odigrao sedam prvenstvenih utakmica, ali nije uspeo da se upiše u strelce, niti da zabeleži asistenciju. Pre ekipe iz Istanbula, nastupao je osam godina za ekipu Konjaspora, u koji je stigao iz Željezničara, kluba u kom je zabeležio prve seniorske nastupe.

Inače, Bešiktaš je trenutno na trećem mestu na tabeli turskog prvenstva, sa 62 osvojena boda, osam manje od prvoplasiranog Galatasaraja, odnosno dva manje od drugoplasiranog Fenerbahčea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading