Hobi pre Partizana: Crno-beli želeli Vučinića

Autor:

Sport

12.02.2018

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan dočekuje nastavak sezone sa gotovo istim snagama sa kojima je igrao jesenji deo. Ako ne računamo Evertona Luiza crno-beli su zadržali tim na okupu i pojačali se dovođenjem četvorice novih igrača, ali napadač ove zime nije stigao u Humsku iako je bilo planirano.

Mirko Vučinić

Pošto je Leandre Tavamba ostao u klubu sportski sektor nije želeo da dovodi novog napadača iako se na spisku potencijalnih pojačanja našao i jedan od najboljih igrača sa naših prostora.

Partizan je ove zime želeo da angažuje crnogorskog internacionalca Mirka Vučinića (34) koji je u prethodne tri godine branio boje Al Džazire.


Nikšićanin je slobodan u izboru nove sredine ali je ponudu Partizana odbio iz posve nesvakidašnjeg razloga.

Portal "Mondo" piše da se Vučinić u potpunosti prepustio hobiju koji je u međuvremenu postao više od toga. Mirko Vučinić se prethodnog leta dao u bavljenje golfom i za kratko vreme pokazao ogroman "potencijal".


Pomenuti izvor piše da Vučinić redovno učestvuje na turnirima u Italiji i Francuskoj, a upravo je zbog golfa odbio ponude Partizana, argentinskog San Lorenca i još nekoliko klubova iz Italije.

Šta reći, sigurni smo da bi navijači Partizana uživali u majstorijama "starog vuka" koji je u karijeri sa velikim uspehom nastupao za Leće, Romu i Juventus ali i za Al Džaziru za koju je na 29 mečeva postigao 27 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading