VALVERDE ISKREN: Barsa ne može uvek da pobeđuje

Autor:

Sport

11.02.2018

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde izjavio da nije nezadovoljan iako je njegov tim odigrao samo 0:0 sa Hetafeom u 23. kolu španskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Valverde na meču sa Hetafeom

Ovo je drugi uzastopni remi Barselone u domaćem prvenstvu. Katalonski klub je i dalje prvi na tabeli, ali sada ima samo sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Atletiko.

- Hetafe je ekipa koja mnogo seče igru i ne dozvoljava rivalu da dođe do kaznenog prostora. Odigrali smo loše prvo poluvreme, vremenom smo podizali nivo svoje igre ali nismo bili dovoljno konkretni u napadu - rekao je Valderde i nastavio:

- Iskreno, nedostajalo nam je i svežine jer iza nas je naporan mesec. Ovo je donekle i logično, ne možemo uvek da pobeđujemo. Ne može ekipa uvek biti na 100 odsto. Naredna nedelja bez utakmica dolazi nam u idealnom trenutku. Imaćemo priliku da se oporavimo.

Barselona će u narednom kolu gostovati Eibaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading