Život je nekom majka: DOBIO 25 MILIONA ZA ČETIRI GOLA!

Autor:

Sport

10.02.2018

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Gvangdžoa Džekson Martinez rešio je da u naponu snage napusti madridski Atletiko pre godinu i po dana i ode u Kinu. Tamo ga je sačekala velika lova, ali ne i profesionalna satisfakcija. Međutim, nije baš da mu je tamo toliko loše...

RepublikaFoto: youtube.com/Goal
Džekson Martinez ne igra u Kini, a prima astronomsku platu

Martinez je od dolaska u Gvangdžou, koji sa klupe predvodi Italijan Fabio Kanavaro, postigao svega 4 gola i ukupno inkasirao neverovatnih 25 miliona evra!

Martinez je trenutno povređen, ali i kada se bude oporavio neće moći da igra jer ga Guangdžou nije prijavio ni za naredni šampionat Kine, ni za aizijsku Ligu šampiona. Umesto njega Fabio Kanavaro za ova dva takmičenja u tim je uvrstio najnovi pojačanje - našeg Nemanju Gudelja. Ovo praktično znači da Džeksona čeka sigurna pauza bar do leta, kada u Evropi počne prelazni rok i kada mu se ponovo otvori mogućnost da ode. 

Martinez po sezoni zarađuje 12.500.000 evra, uprkos tome što nije licenciran čeka ga masna zarada. On je 2012. godine došao u Porto i eksplodirao u Portugaliji. Postigao je 94 gola na 143 odigrana meča, a kasnije je prešao u Atletiko za nešto više od 37 miliona evra, gde je trebalo da zameni Dijega Kostu, koji je tada otišao u Čelsi.

Međutim, njegov dolazak u Madrid bio je potpuni neuspeh, ali su "Jorgandžije" na njemu i zaradili, zahvaljujući lakoj ruci kupca sa Dalekog istoka, pa je Martinez završio u Kini za 42 miliona evra. On je odigrao ukupno 16 utakmica za Gvandžou i postigao tek 4 gola! Svaki pogodak mu je vredeo više od 6 miliona evra!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading