OGLASIO SE PIKSI! Selektor Srbije RAZOČARAN! Ne želi da ulazi u PROBLEMATIKU!

Autor:

Sport

11.04.2023

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 30. kola Mozzart Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana prekinuta je u 21. minutu.

OGLASIO SE PIKSI! Selektor Srbije RAZOČARAN! Ne želi da ulazi u PROBLEMATIKU!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Razlog prekida bilo je divljanje navijača kluba iz Humske, koji su više puta ubacivali baklje i druga pirotehnička sredstva na teren.

Kada se utakmica nastavila, grobari su ponovo napravili incident ubacivajući stolice, da bi posle neprimerenog skandiranja ušli i u sukob sa žandarmerijom.

O nemilim scenama sa Banovog brda za "Mozzart sport" govorio je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, ne krijući da je razočaran dešavanjima na Banovom brdu.

- Razočaran sam da nema utakmice, da ne ulazim u problematiku - izjavio je kratko Piksi za "Mozzart sport".

Osvrnuo se selektor "orlova" o tome koliko je divljački prizor sa prekinutog beogradskog derbija uticao štetno na srpski fudbal.

- Nemam komentar - istakao je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Foto: Starsport

 

Podsetimo, grobari su treći put u 16. minutu izazvali prekid, koji je trajao pet minuta. Sudija Milan Mitić je zahtevao da se tribina, gde su bili smešteni navijači Partizana, isprazni, pa je utakmica nastavljena u 21. minutu.

Nekoliko sekundi kasnije usledio je novi prekid, jer su pristalice crno-belih počele da lome i ubacuju stolice na teren.

Posle duge pauze, meč je nastavljen, da bi konačno u pomenutom 21. minutu još jednom bio prekinut, uz definitivnu odluku da će biti nastavljen u sredu od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading