CRNA SUDBINA! Fudbaler dao gol, pa dan kasnije OSUĐEN na robiju! Ubio dečaka pri vožnji od 200km/h!

Autor:

Sport

03.04.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler PSV Ajndhovena Raj Vlut suočava se sa zatvorskim danima.

CRNA SUDBINA! Fudbaler dao gol, pa dan kasnije OSUĐEN na robiju! Ubio dečaka pri vožnji od 200km/h!

Foto: youtube.com/printscreen

Golgeter koji trenutno nastupa za ruski Ural dobio je dvoipogodišnju kaznu zatvora, jer je ubio dete od četiri godine.

Vlut je u subotu odigrao ceo meč Premijer lige Rusije protiv šampiona Zenita iz Sankt Peterburga, gde je bio u startnoj postavi Urala koju su izgubili rezultatom 0:2.

Već danas je dobio odluku koju nikako nije želeo da čuje. Napadač je osuđen na kaznu zatvora od 2,5 godine, jer je proglašen krivim za ubistvo dečaka Đija od četiri godine.

Porota je utvrdila da je Vlut pijan vozio oko 200 km/h. Ustanovljeno je da je vozio 203 km/h, da je prilično stisnuo papučicu gasa i da nije kočio, niti pokušavao da skrene. Tužilaštvo je veštačenjem utvrdilo da je prilikom nesreće u kojoj se zakucao u automobil gde je bio i dečak koji je nastradao, fudbaler vozio 193 km/h. Posle sudara je Holanđanin sa zakrvavljenim očima i osećao se na alkohol.

Sud ga je proglasio krivim, jer je posle sudara u početku dao lažnu izjavu ko je sedeo za volanom i da nije bio u alkoholnom stanju. Osim kazne zatvora, dobio je i četiri godine zabrane vožnje.

Foto: youtube.com/printscreen

 

Fudbaler ima pravo žalbe, nije bio u pritvoru i trenutno se nalazi u Rusiji, gde igra za Ural. Ukoliko ne uloži istu, može da očekuje poziv u roku od nekoliko meseci na izdržavanje robije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading