Tošić brutalno iskren: MORAM DA SPUSTIM NIVO, INAČE NE BIH IMAO SA KIM DA PRIČAM!

Autor: Sportski žurnal

Sport

08.02.2018

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanje kako uspeva da bude dobar sa svima u ekipi Partizana, čak i mlađim igračima, Zoran Tošić je izjavio da nekad mora da se spusti na nečiji nivo, jer inače ne bi imao sa kim da razgovara.

RepublikaFoto: Starsport
Tošić "isekao" Ožegovića brutalnim odgovorom

Prvobitno pitanje bilo je kako se toliko dobro slaže sa Ožegovićem koji je sedam godina mlađi od njega, Tošić je imao spreman odgovor, iako je mladi napadač tvrdio da je "Bambi" mlad duhom.

- Ne bih se složio s tim da sam mlad duhom. Što bi rekao Saša (Ilić prim. aut.) kadar sam da se spustim na svačiji nivo, da nije tako ne bih imao s kim da pričam u Partizanu - isekao je odgovorom Bambi Ožegovića.

Inače, Tošić i Ožegović nisu u Partizanu prvi put u istom dresu, pošto su ranije delili svlačionicu i u Banatu.

- Bili smo i u Banatu. Ognjen je izvesno vreme čak živeo i vrata do vrata s mojim bratom - rekao je Tošić, a nadovezao se Ožegović:

- Bambi je superstar u Zrenjaninu, logično: igrao je za Mančester junajted.

Na pitanje kako su počeli da se zajedno druže, Tošić je rekao da su se našli kroz svakodnevne situacije.

- Pronašli smo se kroz uobičajene, svakodnevne situacije. Iz dana u dan, sve nam je više prijalo da provodimo vreme zajedno.  Slični smo, ležimo jedan drugom. Bio sam, u neku ruku, nov u Partizanu, osim Saše i Stojketa nisam poznavao nikog, trebalo je s nekim da se družim. Ognjen isto - kazao je iskusni fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading