RONALDO O KRIZI U INTERU: To je lud klub!

Autor:

Sport

08.02.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni brazilski fudbaler Luis Nazario de Lima Ronaldo izjavio je da su u Interu svi ludi zato što milanski klub beleži loše rezultate u poslednjih nekoliko godina.

RepublikaFoto: instagram.com/ronaldo
Ronaldo je nekada briljirao u dresu Intera

Inter od 2010. godine, pošto je osvojio Ligu šampiona, Seriju A i Kup Italije ne beleži značajne rezultate.

Ronaldo, koji je nekada igrao za Inter, kaže da nema objašnjenje za ono što se dešava u njegovom bivšem klubu, ali podseća na čuvenu navijačku parolu "Ludi Inter".

- Zašto Inter posustaje? Zašto su ludi, zar ne? Moraju unutar kluba bolje da procenjuju, ova sezona je izgledala kao dobra, jedno vreme su svi bili zadovoljni, ali je Inter pao sad. Teško da će u skorije vreme osvojiti Skudeto, ali povratak u Ligu šampiona je realan. Moraju ljudi da veruju u projekat, potrebno je vreme - rekao je Ronaldo za italijanske medije.

On je uveren da će ove sezone Napoli da osvoji titulu ispred Juventusa

- Danas je duel Napolija i Juventusa kao Barselone i Real Madrida u moje vreme. Dvoboj tima koji su iznad ostalih, Napoli igra fantastično, dok Juventus mentalno ruši protivnike. Ne znam kako će se trka završiti, ali voleo bih da Napoli prekine dominaciju Juventusa, iako bih tako nešto voleo da kažem za Inter. Dobra stvar za italijanski fudbal bi bila da ne bude Juventus prvak, dosadno je da se ne menjaju šampioni  - istakao je Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading