ODUŠEVLJENI Kako je Subotić "kupio" Francuze

Autor:

Sport

07.02.2018

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš fudbaler Neven Subotić oduševio je sve u Francuskoj! Posle svega nekoliko nedelja, u Sent Etjenu imaju samo reči hvale za bivšeg fudbalera Dortmunda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Posle perioda u kojem se mučio sa povredama, ali i u kojem nije imao šanse da igra na velikom broju utakmica (i kada je bio zdrav), iskusni defanzivac našao je sredinu u kojoj može da se istakne. Trener francuskog tima Loik Peran oduševljen je Subotićem.

- Sa Nevenom je sve dobro. Razumemo se, razmenimo po neku reč na engleskom. On je pametan momak, igrao je dosta godina u Dortmundu. Ima kvalitet, uneo je mir u našu odbrambenu liniju - rekao je Peran.

On je pohvalio i ostale novajlije.

-  Subotić, kao i svi igrači koji su došli, sve su to fudbaleri velikog internacionalnog iskustva. Došli su u klub kako bi doneli kvalitet više. To nije slučajnost, pokazuju da imaju mnogo utakmica u nogama.Verujem da je to sve jako važno i mnogo sam zadovoljan što su deo našeg kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading