(VIDEO) Zvezda poražena od Zenita

Autor:

Sport

07.02.2018

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od ekipe Zenita 1:0 u prijateljskom meču odigranom na pripremama crveno-belih u Antaliji.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Donald na utakmici sa Zenitom

Jedini gol na utakmici postigao je Jerohin u 23. minutu. Ovo je bio poslednji meč Crvene zvezde na pripremama u Antaliji i poslednja provera pred prvi meč 1/16 finala Lige Evropa protiv CSKA.


Crvena zvezda će 13. februara u Beogradu od 18 sati dočekati moskovski klub, a revanš je osam dana kasnije u Moskvi.

Prvi udarac ka golu Zenita uputila je Crvena zvezda u petom minutu preko Bena. Crveno-beli su bolje igrali na početku meča, a igrači Zenita su propustili dve šanse u 13. minut preko Zobolotnjija i Krišita. Zenit je poveo u 23. minutu. Jerohin je prevario odbranu Zvezde i doveo svoj tim u vođstvo.

Samo dva minuta kasnije Zvezda je mogla da izjednači preko Bena, a on je posle centaršuta Stojkovića glavom šutirao pored stative. Do kraja prvog poluvremena nije bilo većih prilika na obe strane.

Ruski klub je zaigrao angažovanije na startu drugog poluvremena, a igrači Zenita su propustili nekoliko poluprilika. U nastavku meča igralo se na sredini terena, a Zenit je rutinskom igrom zadržao minimalno vođstvo.

Zvezda je meč počela u sledećem sastavu: Borjan, Stojković, Savić, Le Talek, Rodić, Donald, Krstičić, Milić, Srnić, Radonjić i Ben.

Branko Jovičić je na poluvremenu zamenio Milića, zbog čega je Ben prešao u napad, a Slavoljub Srnić na desno krilo.

Igrali su još Srđan Babić, Stefan Hajdin, Uroš Račić, Milan Pavkov, Nenad Milijaš, Luka Ilić, Luka Adžić, Marko Gobeljić i Abraham Frimpong.

Fudbaleri Zvezde će se odmah posle utakmice vratiti u Beograd, gde ih u utorak čeka nastavak sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading