NEVEROVATNA SCENA! Fudbaler MOKRIO za vreme utakmice! Sudija je ostao u ŠOKU!

Autor:

Sport

20.03.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač italijanskog trećeligaša Lekoa Kristijan Bunino morao je da izrvši "malu nuždu" tokom meča sa Pjaćencom.

NEVEROVATNA SCENA! Fudbaler MOKRIO za vreme utakmice! Sudija je ostao u ŠOKU!

Foto: Tanjug/AP

Posle gotovo nepromišljenog poteza Bunino je dobio crveni karton i morao u svlačionicu, a njegov Leko je protiv Pjaćence remizirao bez golova.

Kristijanov potez ne spada u kategoriju nesportskih, ali, definitivno je neljudski. Naime, Bunino je ušao u igru u 73. minutu, ali da bi odigrao što bolje, shodno potrebama, odlučio je da se olakša pored terena, međutim, to je primetio pomoćni sudija.

Zato je napadač dobio direktno isključenje, a na terenu nikome nije bilo jasno šta se događa, da bi posle utakmice trener Lućano Fošči prokomentarisao ovu situaciju.

- Pravila su takva i moraju da se primenjuju. Međutim, nadao sam se da će sudije logično razmišljati jer on nikoga nije uvredio, niko to nije vidio, pa sam se nadao da će dobiti žuti karton. Ali, sudija nije napravio grešku. Bunino? Čini mi se da nije ni znao šta će da se dogodi - rekao je Fošči.

Bunino je od početka sezone na 32 utakmice dao dva gola, dok je tokom karijere igrao za Sijenu, Livorno, Peskaru, kao i U23 tim Juventusa u sezoni 2018/2019.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading