Nova "borba" Gvardiole i Murinja oko transfera

Autor:

Sport

07.02.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju engleskih medija, narednog leta bi na transfer tržištu mogao da se odigra derbi Mančestera, baš kao pto je bio slučaj ove zime sa Aleksisom Sančezom.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanrakitic
Ivan Rakitić

Naime, Junajted je već neko vreme zainteresovan za fudbalera Barselone i reprezentativaca Hrvatske Ivana Rakitića.

Bivši fudbaler Bazela, Šalkea i Sevilje je još minulog leta povezivan sa prelaskom na "Old Traford", a sada se u čitavu priču uključio i Mančester siti.


Prema pisanju novinara engleskog lista "The Manchester Evening News" Ričarda Feja, "Građani" su uspostavili kontakt sa upravom Barselone oko potencijalnog prelaska Rakitića na "Etihad".

Španski mediji idu i korak dalje, "Don Balon" prenosi da je Rakitić već obavio razgovore i sa Gvardiolom i sa Murinjom, kao i da je Hrvat veoma zainteresovan da karijeru nastavi u Premijer ligi.


On je navodno spreman za novi izazov u karijeri, a i pored toga njegova pozicija na "Kamp Nou" će vremenom postajati sve ugroženija, kako bi mesto u timu mogao da mu preuzme Filipe Kutinjo, koji je u Kataloniju stigao početkom januara iz Liverpula, za oko 160 miliona evra.

Španac ipak ne želi da se zadrži predugo u Engleskoj, kako je navodno sa klubovima iz Premijer lige spreman da potpiše ugovor na maksimum tri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading